ZABITADAN FIRINLARA DENETİM

Ekmek başta olmak üzere, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketimini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, fırınların üretim koşulları, hijyen standartları, kullanılan malzemelerin kalitesi ve ekmeklerin gramajları titizlikle incelendi.
Zabıta ekipleri, denetimler sırasında fırın çalışanlarına hijyen konusunda uyarılarda bulunurken, eksiklik tespit edilen işletmelere gerekli düzeltmelerin yapılması için süre verdi. Halk sağlığını ön planda tutan Çorlu Belediyesi, bu tür denetimlerini düzenli olarak gerçekleştiriyor.
DENETİMLER DEVAM EDECEK
Yapılan denetimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Vatandaşlarımızın sofralarına ulaşan her türlü gıdanın sağlıklı ve güvenilir olması bizim önceliğimizdir. Bu kapsamda fırınlarımızda gerçekleştirdiğimiz denetimlerle hem işletmelerimizi bilinçlendiriyor hem de halkımızın sağlığını koruma altına alıyoruz. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek.” ifadelerini kullandı.
Vatandaşların herhangi bir olumsuz durumda Çorlu Belediyesi’nin 444 99 59 numaralı çağrı merkezine ya da 153 Zabıta Çağrı Merkezi'ne ulaşabilecekleri de kaydedildi.
HABER MERKEZİ