TEDBİR YETERLİ Mİ?

Çorlu Havuzlar – Türkgücü yolunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TESKİ tarafından altyapı gider çalışmalarında kazı devam ederken yol kenarında alınan tedbirin yetersiz olduğu ifade edildi.
15 04 2025
368 kez okundu


Çorlu, Türkgücü ve Yeniçiftlik mahalleleri arasında bağlantı sağlayan Hürriyet Caddesi’nin TESKİ Havuzlar su kuyuları mevkiinde, altyapı kazı çalışmaları kapsamında tehlike arz eden viraj kısmına şerit çekildi. Şerit çekilerek tedbir alınsa da bazı sürücüler tarafından tedbirin yetersiz olduğu yönde görüş belirtilmesi dikkat çekti.   
Akşam saatlerinde Yeniçiftlik istikametinden Çorlu ilçe merkezine dönüş yaptığını ifade eden taksici Taner Ocak, “İş makineleri orada bir kazı çalışması yapmış ve tedbir amaçlı yolun şarampol kısmına şerit çekilmiş. Ancak bunun yeterli olduğunu düşünmüyorum. Ben az daha girecektim, başkası da düşebilir. Tedbirleri gözden geçirmekte fayda var. Kimsenin başına bir şey gelmesin.” diye konuştu.
Araç sürücüleri, uyarı ve işaretlemelerin eksikliğine vurgu yaparak, dubalama çalışmasının da yapılmasında fayda olabileceğini söyledi.
Hüseyin TAYYAR

 

Whatsapp