KLİMA DÜKKANINDA UYUŞTURUCU İMALATI OPERASYONU

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bağlık Mahallesi’nde bulunan bir klima dükkanına baskın düzenledi.
21 01 2025
322 kez okundu


Çerkezköy’de, jandarma ekipleri klima dükkanında uyuşturucu imalatı yapıldığına yönelik ihbar üzerine harekete geçti. Jandarma komando ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, işyerinde yapılan aramalarda uyuşturucu üretimi için kullanılan çok sayıda malzeme ve yasa dışı maddeler ele geçirildi. Yapılan aramada, kenevir, kokain, esrar, hassas terazi ve uyuşturucu iklimlendirilmesinde kullanılan malzemeler bulundu. Ekipler, yasa dışı üretimi tespit etmek için klima dükkanında yapılan incelemelerde, imalat için özel iklimlendirme sistemlerinin kullanıldığını ortaya çıkardı. Bu malzemelerin, uyuşturucu yetiştirme ve üretme amacıyla kullanıldığı belirlendi.
Olayla ilgili başlatılan operasyonun devam ettiği ve jandarmanın soruşturmayı derinleştirdiği bildirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında gerekli işlemler yapılırken, jandarma ekipleri uyuşturucu imalatına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Ahmet Can AYDIN

Whatsapp