CHP’Lİ ÖZÇAĞDAŞ ÇORLU’YA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milli Eğitimden Sorumlu Gölge Bakan Suat Özçağdaş’a, Çorlu’da gerçekleştirdiği ziyarette, CHP’nin ilçede eğitim üzerine yaptığı çalışmalar, öğrencilere verilen burslar ve gelecekte yapacakları birçok proje hakkında bilgi verildi.
Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş’a ziyareti sırasında CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar eşlik etti.
Toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklu bulunması konuşulurken, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “19 Mart’tan sonra başlayan süreçte hem örgütümüz hem ilçe yöneticilerimiz hem belediye meclis üyelerimiz olarak aslında iktidara giden bu yolculuğumuzun engellenme çabası ve amacının gayet farkındayız. Bu anlamda birbirimize sıkı sıkı tutunarak, mücadelede kararlı bir gayreti beraberce ortaya koyuyoruz. İnşallah hep beraber iktidar mücadelesinde başarılı olacağız.” dedi.
‘ASIL MESELE İNSANLARIN HUZUR İÇİNDE YAŞAMASI’
Yargı darbesi ve zorbalıkla karşı kaşıya olduklarını açıklayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş da, “Cumhuriyet Halk Partisi her zaman söylediğimiz gibi savaş meydanlarında kurulmuş bir parti. Dolaysıyla da Cumhuriyet Halk Partisi’ne diz çöktüremezler. Bu parti dünyanın en büyük, en eski partilerinden bir tanesi. AK Partililer gelir gider, biz yolumuza devam ederiz. Asıl mesele; Türkiye’deki yoksul kesimlerin, gençlerin, öğrencilerin, çocukların, emekçilerin, kadınların ve engellilerin Türkiye’nin dört bir yanından mutluluk içinde, huzur içinde, refah içerisinde yaşamasını temin etmektir. Bu da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayımız olarak bizim yanımızda, sandığın da önümüzde olmasıyla mümkündür.” dedi ve iktidarın zulmüyle her koşulda mücadeleye devam edeceklerini açıkladı.
Aslı PERVEZ